Alte solutii Inotec
Stabileste o intalnire Scrie numarul tau si te sunam noi

Politica de marca

Izzisale

Punem accent pe utilizarea corecta a numelui si a logo-ului IzzIsale pentru a inlatura orice confuzie care poate aparea in piata legata de desfasurarea activitatii noastre.

De asemenea, asocierea numelui sau a logo-ului IzzIsale cu un eveniment sau companie trebuie confirmata in prealabil de catre reprezentantul legal IzzIsale.

Utilizarea numelui si a logo-ului IzzIsale

Utilizarea numelui de marca trebuie sa respecte intocmai scrierea "IzzIsale" . Formularile adiacente ca: "Izzisale", "izzisale" sau "izzIsale" nu sunt corecte.

Utilizarea logoului este permisa fara a modifica structura, grafica sau culoarea. De asemenea, logo-ul trebuie sa respecte proportia de scalabilitate.

Utilizarea insemnelor sau a informatiilor de pe acest website pe un alt website trebuie sa fie insotita de un link catre continutul original. In cazul in care insemnele sau informatiile de pe acest website sunt modificate si utilizate pe un alt website, reprezentantul legal al acelui website trebuie sa instiinteze Sc Inotec Plus SRL.

Ultimele proiecte

Ultimele Articole

27-09-2020

18. Buy a stroll. From historic building trips to general public art trips to neighbor hood trips to cemetery tours, you will find arranged walking trips aplenty to give you intimately knowledgeable about our fine town.

19. Go right here. You’ll never think about history the same manner after using a vintage Sacramento Underground Tour. 20. Strike the pubs. Sacramento’s nightlife has exploded ...

citeste mai mult
26-09-2020

ACH Definition You might not have a company knowledge of ACH meaning, but loan that is payday certain do.

They normally use the Automated Clearing home system to process loan re payments they make from your bank that they make to your account as well as automatic withdrawals that. ...

citeste mai mult
Colaborari de succes